Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk bieden we je een mooi salaris dat volledig past bij jouw nieuwe functie en ervaring. Maar daarnaast zijn er nog veel meer andere voorwaarden die het werken bij Fresh leuker maken. We vertellen je graag wat Fresh jou nog meer kan bieden.

Reiskostenvergoeding

We begrijpen dat niet elke locatie bij jou om de hoek ligt en zijn alleen maar heel dankbaar dat je bij ons komt werken. Wij vergoeden dan ook de reiskosten als je met het openbaar vervoer of met de auto komt.

Pensioen

Afhankelijk van je functie is er de mogelijkheid om pensioen op te bouwen. Wij hanteren in de praktijken de pensioenvoorwaarden van de KNMT en in de laboratoria de cao VLHT waarbij je pensioen opbouwt bij het Pensioen Fonds Zorg en Welzijn. Voor de overige functies bieden wij een advies gesprek aan bij Brand New Day om je pensioen zelfstandig te regelen.

Vakantiedagen en vakantiegeld

We begrijpen dat het leven niet alleen uit werken bestaat. Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen en bouw je natuurlijk 8% vakantiegeld op.

Opleidingsmogelijkheden

We stimuleren de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Doorgroeimogelijkheden.

Bij ons krijg je ruimte om te ondernemen op het gebied van je loopbaan, je ontwikkeling en de manier waarop je je werk doet. We stimuleren je om verantwoordelijkheid te nemen, voorstellen te doen en initiatieven te nemen. Jouw bijdrage en werkgeluk zien wij als een belangrijke waarde.

Doordat wij meerdere locaties hebben en daarnaast ook medewerkers zoeken voor ons Service Center, zijn er tal van mogelijkheden binnen Fresh. Zo is het eventueel mogelijk om bij meerdere locaties aan het werk te gaan of bij verhuizing over te stappen naar een andere Fresh praktijk.

Gelijkwaardige behandeling

Bij Fresh geloven we in een gelijkwaardige behandeling. Daarom maken we geen onderscheid op basis van gender, leeftijd, geloofsovertuiging, achtergrond, opleiding en geaardheid. Iedereen krijgt bij ons de ruimte om zijn eigen talenten in te zetten.

Bedrijfsuitjes

Verbinding, werkplezier en het delen van expertise staat bij ons bovenaan met betrekking tot het welzijn van medewerkers. Daar horen ook leerzame en leuke uitjes bij. Zo zijn er geregeld lezingen, praktijkuitjes, hebben we op het Service Center de maandelijkse Fresh lunch en is er jaarlijks een heuse Freshdag waarbij alle praktijken bij elkaar komen.

Fietsplan

Vitaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers binnen de tandheelkunde en ook binnen Fresh. We willen werknemers motiveren om de fiets te pakken en bieden daarom het fietsplan aan. Ook een mooie mogelijkheid om na een drukke werkdag lekker even je hoofd leeg te maken!

Wat ons betreft een mooi aanbod. Ben je enthousiast en zou je ook graag voor Fresh willen werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Vacatures

Door de sociale en gezellige werkomgeving voelen de patiënten zich zeer welkom en ga ik met veel plezier naar mijn werk.

Leer en groei momenten zijn er genoeg, zo is er ook ruimte voor feedback en persoonlijke groei en ligt de nadruk op de mens en sociale omgang. Je bent absoluut geen nummertje.

Een fijne en sfeervolle organisatie met leuke collega’s, eigen verantwoordelijkheden, uitdagingen genoeg en afwisselend werk. Blij om hier te mogen werken!