Contact

Heb jij vragen over het werken bij Fresh en zou je graag wat meer informatie willen ontvangen?

Neem dan contact op met onze recruiters via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar vacature@freshtandartsen.nl

Ook zijn wij telefonisch of via whatsapp te bereiken op 06 - 11 31 98 24.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

De organisatie is altijd op zoek naar verbeteringen, denkt mee met hun werknemers en er heerst een fijne laagdrempelige sfeer.

Een fijne en sfeervolle organisatie met leuke collega’s, eigen verantwoordelijkheden, uitdagingen genoeg en afwisselend werk. Blij om hier te mogen werken!

Het fijne team heeft mij heel goed ontvangen en ik heb het dan ook erg naar mijn zin. Er zijn daarnaast binnen Fresh veel mogelijkheden om mijn kennis up-to-date te houden.