Contact

Heb jij vragen over het werken bij Fresh en zou je graag wat meer informatie willen ontvangen?

Neem dan contact op met onze recruiters via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar vacature@freshtandartsen.nl

Ook zijn wij telefonisch of via whatsapp te bereiken op 06 - 11 31 98 24.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Leer en groei momenten zijn er genoeg, zo is er ook ruimte voor feedback en persoonlijke groei en ligt de nadruk op de mens en sociale omgang. Je bent absoluut geen nummertje.

Ik werk binnen een hecht team in een fijne organisatie. Er is veel ruimte en aandacht voor service en kwaliteit.

Doordat we met een groot gedreven team werken ligt de nadruk echt op het werken vanuit expertise en is er veel persoonlijke aandacht voor de patiënt.