Controller operations

Bodegraven

32-40 uur

Vaste baan

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


 

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Controller operations? En wil jij actief meebouwen en impact maken op de groei van Fresh Tandartsen? Dan maken wij heel graag kennis met jou! Voor het Fresh Service Centrum in Bodegraven zijn wij voor 32-40 uur per week op zoek naar een frisse wind die graag wat meer structuur op het gebied van operations wil aanbrengen.

 

Wij zoeken een scherpe en ondernemende collega die enthousiast wordt van het operationaliseren, uitbouwen en verbeteren van de operatie. Ondersteuning van de COO en de operationele organisatie is daarbij de hoofdtaak. Jij bent daarnaast iemand die rapportages en analyses kan omzetten in concrete actieplannen zodat het operationsteam de bedrijfsvoering in de praktijken kan optimaliseren.

 

Fresh Tandartsen

Fresh tandartsen is één van de grootste impactvolle spelers in de tandheelkunde/mondzorg met 38 praktijken verspreid door Nederland. We hebben met een team van 600 medewerkers en 300 zzp’ers samen aandacht voor de mens. Onze missie? We willen de mondgezondheid van al onze patiënten een leven lang verbeteren. Bij ons is de patiënt in goede handen, handelen we professioneel en houden we rekening met zijn/haar wensen. Een goede relatie en verbinding tussen de behandelaar en de patiënt is voor ons de essentie om de beste zorg te kunnen leveren.

 

Om dit mogelijk te kunnen maken bieden we onze praktijken support voor de beste teamconditie en voorzien hen van tools en kennis vanuit het Fresh Service Center in Bodegraven. Alles wat te maken heeft met Operations, Integratie, Marketing, Inkoop, HR, Recruitment, Finance, Kwaliteit, Facilities, Academy en Data regelen we vanuit het Fresh Service Center. Zo kunnen onze mondzorgprofessionals zich volledig richten op de kwaliteit van de behandelingen en onze patiënten. Binnen onze groeiende organisatie bundelen we samen onze krachten vanuit onze kernwaarden mensgericht, verbinden, samenwerken en gelijkwaardigheid. In onze organisatie heerst een informele sfeer, zijn er tal van mogelijkheden om je te ontwikkelen en is er vooral ruimte om jezelf te zijn.

 

Naast onze praktijken hebben we ook initiatieven als Fresh Tandtechniek, een inhouse laboratorium, en Fresh Unieke Mondzorg: een mobiele tandartsservice, die erop gericht is mondzorg toegankelijk te maken voor kwetsbare doelgroepen zoals mensen in verpleeg- en verzorgingstehuizen als ook bij goede doelen. Op deze manier bieden wij een all-in pakket voor alles wat te maken heeft met tandheelkunde en kunnen wij in de breedte patiënten zorg bieden.

Op onze basisplek, het Servicecentrum in Bodegraven, werken zo’n 40 enthousiaste collega’s nauw samen. Er heerst een informele prettige sfeer, waarbij hard wordt gewerkt, maar er ook veel ruimte is voor humor en een feestje op z’n tijd.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een kritische en tegelijkertijd servicegerichte en enthousiaste collega. Je hebt een proactieve instelling en wij zullen je eerder moeten afremmen dan motiveren. Ook sta je open voor verandering, nieuwe perspectieven en ga je graag de uitdaging aan om Fresh Tandartsen én jezelf verder te ontwikkelen.

 

Je belangrijkste taken zijn als volgt:

·         Jij brengt structuur aan in ons operations team en ontzorgt hierbij de operationeel specialisten en de COO.

·         Je ondersteunt indirect de praktijken door monitoring van de data uit de dagelijkse bedrijfsvoering. Jij signaleert hierbij knelpunten en komt met oplossingsgerichte ideeën om zo de bedrijfsvoering en de resultaten te verbeteren.

·         Jij bent de schakel tussen de andere teams (denk aan inkoop, facilitair, marketing) en het operationele team als het aankomt op o.a. het verbeteren van de winst- en verlies gerelateerde prestaties in de praktijken.

·         Je ondersteunt projecten ter verbetering van de organisatie rondom de operatie. Denk hierbij aan het verbeteren van het facturatieproces, het monitoren van vakanties & verzuim van behandelaren en het optimaliseren van de roosterplanning in de praktijken. Dit zal veelal in samenwerking zijn met de Business intelligence specialist en de Finance afdeling.

 

Functie eisen:

·         HBO werk- en denkniveau;

·         Analytische vaardigheden;

·         Goede communicatieve vaardigheden;

·         Goed samenwerken in teamverband maar ook zelfstandig;

·         Soortgelijke werkervaring waarbij projectmatig te werk gaan en het aanbrengen van structuur centraal stond;

·         Ervaring met Power BI is een pre;

·         Ervaring met Excel;

·         Ervaring met of comfortabel in werken in een snelgroeiende organisatie;

·         Flexibiliteit en ondernemend;

·         Affiniteit met de zorg/tandheelkunde is een pré.

 

Wat bieden wij?

·         Een marktconform salaris;

·         Reiskosten- en telefoonvergoeding;

·         Dienstverband van 32-40 uur per week;

·         Werken in een enthousiast team, waarin veel aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;

·         Thuiswerkmogelijkheden;

 

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden?

Solliciteer dan meteen door te mailen naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32.

 

Heel graag tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren