HR & Recruitment manager

Bodegraven

32-40 uur

Vaste baan

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als HR & Recruitment Manager? Dan maken wij van Fresh Tandartsen heel graag kennis met jou! Voor het Fresh Service Centrum in Bodegraven zijn wij op zoek naar een ervaren manager voor 32 tot 40 uur per week.

Wij zoeken een HR & Recruitment Manager die de Teams HR (5 medewerkers) en Recruitment (4 medewerkers) aanstuurt en verder werkt aan de professionalisering en kwaliteit van deze afdelingen. Wij zoeken een Manager die naast het aansturen van beide teams, ook meedraait in projecten en als sparringpartner fungeert voor de Directie.

Fresh Tandartsen

Fresh Tandartsen is door Koen Clement en Tako-Jan Holwerda in 2014 opgericht. Fresh Tandartsen wil dat tandartsen en mondhygiënisten zich vooral op de zorg aan en vraag van patiënten kunnen richten en wil hen zoveel mogelijk ontzorgen en faciliteren.

Het Servicecentrum van Fresh Tandartsen (gelegen in Bodegraven aan de A12 en onlangs volledig verbouwd en vernieuwd) regelt op centraal niveau de financiële administratie, de patiëntenadministratie, de automatisering, de inkoop, het contact met verzekeraars en ook het werven en selecteren van nieuwe medewerkers voor alle praktijken en binnen het Servicecentrum.

Naast de tandartspraktijken en het bijbehorende Fresh Servicecentrum, hebben wij ook andere initiatieven ontwikkeld, zoals Fresh Unieke Mondzorg (mobiele Mondzorg voor ouderen en kwetsbare mensen) en een platform voor specialistische tandheelkundige zorg én hebben wij een in-house tandtechnisch laboratorium. Op deze manier bieden wij een all-in pakket voor tandartspraktijken, maar kunnen wij ook op een zeer breed vlak patiënten zorg bieden én investeren in technologische innovaties (zoals 3D printers en orthodontie op afstand). Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en loyaliteit zijn voor Fresh Tandartsen sleutelwoorden.

Op onze basisplek, het Servicecentrum in Bodegraven, werken zo’n 35 enthousiaste collega’s nauw samen. Daarnaast staan er 600 medewerkers op de Payroll bij Fresh Tandartsen. Er heerst een informele prettige sfeer, waarbij hard wordt gewerkt, maar er ook veel ruimte is voor humor en een feestje op z’n tijd!

Wie ben jij?

 • Je hebt een duidelijke visie op HR en Recruitment en je weet dit over te dragen binnen de organisatie;
 • Je zet de lijnen uit binnen je teams, houdt overzicht over de projecten en stuurt bij waar nodig;
 • Je hebt zelf een actief en leidende rol in HR/Recruitment-projecten;
 • Je bent flexibel, besluitvaardig en krijgt energie van een organisatie die snel groeit;
 • Je bent verantwoordelijk voor het totale personeelsbeleid en je weet hierin aan te sluiten op de koers van de organisatie;
 • Je bent het aanspreekpunt van HR & Recruitment voor MT en Directie.

Functie eisen:

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding: met afstudeerrichting HR of andere relevante discipline;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met of comfortabel in werken in een snel groeiende organisatie;
 • Affiniteit met de zorg/tandheelkunde is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een mooi salaris;
 • Eventuele reiskosten- en telefoonvergoeding;
 • Dienstverband van 32-40u per week;
 • Een unieke kans om bij te dragen aan het verder professionaliseren van twee afdelingen binnen een snelgroeiende organisatie;
 • Werken in enthousiaste teams, waarin veel aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Maandelijkse verzorgde Fresh lunch én borrel.

Ben jij helemaal enthousiast geworden?

Solliciteer dan meteen via de sollicitatiebutton of vraag meer informatie op door te mailen naar: vacature@freshtandartsen.nl

Heel graag tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren