Inkoper

Bodegraven

32-40 uur

Vaste baan

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Junior Inkoper? Kom jij net van de opleiding en ben je op zoek naar een HBO startersfunctie? En wil jij actief meebouwen en impact maken op de groei van Fresh Tandartsen? Dan maken wij heel graag kennis met jou! Voor het Fresh Service Center in Bodegraven zijn wij voor 32-40 uur per week op zoek naar een professional die wil meebouwen aan een groeiende organisatie. Jouw standplaats is Bodegraven, maar je zult ook buiten de deur afspraken hebben.

Fresh Tandartsen
Fresh tandartsen is één van de top 3 impactvolle spelers in de tandheelkunde/mondzorg met 39 praktijken verspreid door Nederland. We hebben met een team van 650 medewerkers en 300 zzp’ers samen aandacht voor de mens. Onze missie? We willen de mondgezondheid van al onze patiënten een leven lang verbeteren. Bij ons is de patiënt in goede handen, handelen we professioneel en houden we rekening met zijn/haar wensen. Een goede relatie en verbinding tussen de behandelaar en de patiënt is voor ons de essentie om de beste zorg te kunnen leveren.

Om dit mogelijk te kunnen maken bieden we onze praktijken support voor de beste teamconditie en voorzien hen van tools en kennis vanuit het Fresh Service Center in Bodegraven. Alles wat te maken heeft met Operations, Integratie, Marketing, Inkoop, HR, Recruitment, Finance, Kwaliteit, Facilities, Academy en Data regelen we vanuit het Fresh Service Center. Zo kunnen onze mondzorgprofessionals zich richten op de kwaliteit van de behandelingen en onze patiënten.

Naast onze praktijken hebben we ook initiatieven als Fresh Tandtechniek, een in-house laboratorium, en Fresh Unieke Mondzorg: een mobiele tandartsservice, die erop gericht is mondzorg toegankelijk te maken voor kwetsbare doelgroepen zoals mensen in verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Op onze basisplek, het Servicecentrum in Bodegraven, werken zo’n 40 enthousiaste collega’s nauw samen. Er heerst een informele prettige sfeer, waarbij hard wordt gewerkt, maar er ook veel ruimte is voor humor en een feestje op z’n tijd.

De positie
Als Junior Inkoper bij Fresh Tandartsen ben jij verantwoordelijk voor het inkoopproces en het contractbeheer voor de hele organisatie. Samen met de verschillende afdelingen binnen Fresh stem jij de behoeftes af en zorg jij vervolgens dat de beste overeenkomsten worden gesloten.

Je hebt een adviserende rol en maakt rapportages en analyses met PowerBI voor het management en het operationele team. Hierbij maak jij gebruik van de data die wij binnen het Fresh Service Center in huis hebben.

Je bent het aanspreekpunt van Fresh Tandartsen voor bestaande en nieuwe leveranciers. Je beheert de bestaande relaties en voert de (jaar)gesprekken. Jij bent altijd op zoek naar betere deals om zo inkoopvoordeel te behalen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het investeringen (CAPEX) traject.

Het gaat om een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden, waarin je veel in contact staat met senior vertegenwoordigers vanuit verschillende leveranciers. Je bent actief lid binnen de materiaal adviesraad, om samen met een selecte groep tandartsen en collega’s dieper in te gaan op producten en hieruit beter advies te kunnen geven richting de Fresh groep. Daarnaast heb je een controlerende functie om de gemaakte afspraken/contracten te monitoren en te checken of deze kloppen met de facturen.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een kritische en tegelijkertijd servicegerichte en enthousiaste collega. Je hebt een proactieve instelling en wij zullen je eerder moeten afremmen dan motiveren. Ook sta je open voor verandering, nieuwe perspectieven en ga je graag de uitdaging aan om Fresh Tandartsen én jezelf verder te ontwikkelen.

Functie eisen

 • Je wordt warm van onderhandelen (en bent daar goed in😉), je bent integer en kunt overtuigen en houdt rekening met anderen;
 • Je kunt doelgericht te werk gaan;
 • Je beschikt over een analytisch vermogen;
 • Je kunt zelfstandig werken maar ook goed functioneren in een team;
 • Je kunt goed werken in Excel en Power BI is een pre;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, komt net van de opleiding en bent op zoek naar een HBO startersfunctie;
 • Je hebt (stage)ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de technische inkoop of de dentale branche;
 • Je voelt je comfortabel en kunt goed werken binnen een snel groeiende organisatie;
 • Een NEVI opleiding is een pre.

Ons aanbod

 • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris;
 • Je komt te werken in een groeiende organisatie met ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie;
 • Maandelijkse verzorgde Fresh lunch én borrel;
 • Werken in een enthousiaste omgeving, waarin veel aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze recruiter. 

Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren