Junior HR Adviseur

Bodegraven

32-40 uur

Vaste baan

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Wij zijn op zoek naar een Junior HR-Adviseur bij Fresh Tandartsen. Ben jij starter of op zoek naar een volgende stap in je carrière? Dan maken wij graag kennis met jou! Voor het Fresh Service Centrum in Bodegraven zijn wij op zoek naar een Junior HR-Adviseur voor tussen de 32 tot 40 uur per week.

Wij zoeken een Jr. HR-Adviseur die leergierig is, in een snelgroeiende organisatie wil werken en samen met het HR-team de dienstverlening en professionaliteit van HR verbetert. Je bent als adviseur werkzaam in een brede rol waarin je eerstelijns vragen oppakt en daarnaast de hr-adviseurs en hr-manager ondersteunt.

Fresh Tandartsen

Fresh Tandartsen is één van de grootste impactvolle spelers in tandheelkunde/mondzorg met 38 praktijken verspreid door Nederland. We hebben met een team van 600 medewerkers en 300 zzp’ers samen aandacht voor de mens. Onze missie? We willen de mondgezondheid van al onze patiënten een leven lang verbeteren. Bij ons is de patiënt in goede handen, handelen we professioneel en houden we rekening met zijn/haar wensen. Een goede relatie en verbinding tussen de behandelaar en de patiënt is voor ons de essentie om de beste zorg te kunnen leveren.

Om dit mogelijk te kunnen maken bieden we onze praktijken support voor de beste teamconditie en voorzien hen van tools en kennis vanuit het Fresh Service Center in Bodegraven. Alles wat te maken heeft met Operations, Integratie, Marketing, Inkoop, HR, Recruitment, Finance, Kwaliteit, Facilities, Academy en Data regelen we vanuit het Fresh Service Center. Zo kunnen onze mondzorgprofessionals zich volledig richten op de kwaliteit van de behandelingen en onze patiënten. Binnen onze groeiende organisatie bundelen we samen onze krachten vanuit onze kernwaarden mensgericht, verbinden, samenwerken en gelijkwaardigheid. In onze organisatie heerst een informele sfeer, zijn er tal van mogelijkheden om je te ontwikkelen en is er vooral ruimte om jezelf te zijn.

Naast onze praktijken hebben we ook initiatieven als Fresh Tandtechniek, een inhouse laboratorium, en Fresh Unieke Mondzorg een mobiele tandartsservice, die erop gericht is mondzorg toegankelijk te maken voor kwetsbare doelgroepen zoals mensen in verpleeg- en verzorgingstehuizen als ook bij goede doelen. Op deze manier bieden wij een all-in pakket voor alles wat te maken heeft met tandheelkunde en kunnen wij op in de breedte patiënten zorg bieden.

Wie ben jij?

 • Je bent proactief, klantgericht en flexibel;
 • Je vind het leuk om in een dynamische omgeving te werken bij een snelgroeiende organisatie;
 • Je pakt alle eerstelijnsvragen op en beheert de algemene HR-mailbox;
 • Je maakt overzichten en rapportages voor verschillende stakeholders;
 • Je hebt een actieve/leidende rol in HR-gerelateerde projecten;

Functie eisen:

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding: met afstudeerrichting HR of andere relevante discipline;
 • Ervaring met of comfortabel in werken in een snel groeiende organisatie;
 • 0-2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
 • Affiniteit met de zorg/tandheelkunde is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris;
 • Reiskosten- en telefoonvergoeding;
 • Dienstverband van 32-40u per week;
 • Hybride werken: 60% kantoor, 40% vanuit huis;
 • Een unieke kans om bij te dragen aan het verder professionaliseren van een HR-afdeling van een snelgroeiende organisatie;
 • Werken in een enthousiast team, waarin veel aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ben jij enthousiast geworden?

Solliciteer dan meteen of neem voor meer informatie contact op via 06-83571172.

Heel graag tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren