Mondhygiënist

Den Helder

8-16 uur

Vaste baan/ZZP

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Ben jij op zoek naar een leuke baan als mondhygiënist in Den Helder en heb jij ervaring in de parodontologie? Dat is leuk! Wij zoeken namelijk een enthousiaste collega voor minimaal 1 dag per week in onze praktijk Tandartspraktijk Wolthuizen. Je kunt in ieder geval op de dinsdag en vrijdag bij ons aan de slag. En meer uren zijn in overleg.

Je komt in een hecht team terecht en jouw nieuwe collega’s helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je zelfstandig en sociaal en staat kwaliteit voor jou voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Het team en de praktijk.

Ons team bestaat uit drie tandartsen, één mondhygiënist, zes preventieassistenten, negen tandartsassistentenen één praktijkmanager.

De praktijk beschikt over 4 behandelkamers.

Onze specialisaties zijn endondontologie en implantologie. En tandarts Nada vindt parodontologie ook helemaal fantastisch. Dus met haar kun je goed overleggen en casussen bespreken.

Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar en ligt aan de rand van het centrum van Den Helder. Je kunt bij ons gratis parkeren, mocht je met de auto komen.

Wij zijn op maandag tot en met woensdag geopend van 8:00 tot 21:00 uur en donderdag en vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Dus als jij graag op een avond werkt, zijn daar eventueel ook mogelijkheden voor.

Fresh Service Center

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Als mondhygiënist stel je behandelplannen op, voer je fluoridebehandelingen uit, maak je worteloppervlakken schoon en glad en geef je de patiënt uitgebreide voorlichting over mondhygiëne en gebitsverzorging.

Maar wie zoeken wij?

Het is in ieder geval een vereiste dat je een afgeronde opleiding Mondzorgkunde op hbo-niveau hebt afgerond. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken met tandartsen, maar ben je ook zeer zelfstandig.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi honorarium of salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij en met ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken!

Mail naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren