Mondhygiënist

Harderwijk

8 uur

Vaste baan/ZZP

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Wil jij als mondhygiënist werken in Harderwijk en ben jij beschikbaar op de woensdag? Top! Dan zijn wij op zoek naar jou in onze moderne tandartspraktijk Drielanden in Harderwijk. Je werkdag zal de woensdag zijn maar mocht je nog extra willen werken is er eventueel de mogelijkheid om in de avond of op de zaterdag aan de slag te gaan.

De praktijk en het team

De praktijk zit in de wijk Drielanden, vlakbij een winkelcentrum, parkeren kan gratis voor de deur. Het is een mooie, moderne praktijk waar momenteel 4 tandartsen werken. Daarnaast zijn er 3 mondhygiënisten en meerdere (preventie)assistentes en een praktijkmanager.

Je wordt door professionele collega’s ontvangen en zij bieden hulp en ondersteuning als je die nodig hebt. Het team staat altijd voor elkaar klaar een heeft een gezonde dosis humor. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

Fresh Service Center

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. En jij hoeft je alleen maar op jouw patiënten te richten.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Werkzaamheden

Als mondhygiënist stel je behandelplannen op, voer je fluoridebehandelingen uit, maak je worteloppervlakken schoon en glad en geef je de patiënt uitgebreide voorlichting over mondhygiëne en gebitsverzorging.

Wie zoeken wij?

Het is in ieder geval een vereiste dat je een afgeronde opleiding Mondzorgkunde op hbo-niveau hebt afgerond. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken met tandartsen, maar ben je ook zeer zelfstandig.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi salaris of honorarium met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij en met ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken!

Mail naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.





Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.





Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren