Mondhygiënist waarnemend

Bloemendaal

8 uur

Waarneming

Wil jij als waarnemend Mondhygiënist werken in Bloemendaal? Dan zijn wij op zoek naar jou in onze tandartspraktijk All Dente Bloemendaal. Wij zoeken ter vervanging voor een zwangerschapsverlof een mondhygiënist voor 1 dag per week voor minimaal 6 maanden. De werkdag is de maandag. 

Je komt in een hecht team terecht en jouw nieuwe collega’s helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je zelfstandig en sociaal en staat kwaliteit voor jou voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

De praktijk

Onze praktijk (3 behandelkamers) streeft naar hoogwaardige tandheelkundige zorg, uitgevoerd door een professioneel en gemotiveerd team. Onze praktijk geeft invulling aan een breed scala van tandheelkundige zorg (algemene tandheelkunde, mondhygiëne en implantologie).

De praktijk ligt middenin het centrum van het mooie Bloemendaal, aan het Kerkplein. Is goed met openbaar vervoer bereikbaar (5 minuten loopafstand) en gratis parkeren is mogelijk. Het is een mooie, moderne praktijk met een fijn team. Er werken 2 tandartsen die graag willen samenwerken met een leuke collega aan de stoel.

Fresh Tandartsen

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Werkzaamheden

Als mondhygiënist stel je behandelplannen op, voer je fluoridebehandelingen uit, maak je worteloppervlakken schoon en glad en geef je de patiënt uitgebreide voorlichting over mondhygiëne en gebitsverzorging.

Wie zoeken wij?

Het is in ieder geval een vereiste dat je een afgeronde opleiding Mondzorgkunde op hbo-niveau hebt afgerond en al enige ervaring hebt als mondhygiënist. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken met tandartsen, maar ben je ook zeer zelfstandig.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi honorarium of salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze recruiter. 

Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren