Officemanager

Regio Amsterdam

32 uur

Vaste baan

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Ben jij als officemanager/baliemedewerker opzoek naar een leuke praktijk in Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou voor 4 dagen per week in één van onze praktijken in regio Amsterdam. De werkdagen zijn in overleg.

Je wordt door professionele collega’s ontvangen en zij bieden hulp en ondersteuning als je die nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

Fresh Service Centrum

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Werkzaamheden

Als officemanager ben je de spil in de praktijk. Jij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en goed georganiseerd wordt. Je bent als baliemedewerker het visitekaartje van onze praktijk, want jij heet alle patiënten welkom. Je plant afspraken in en uit in de agenda en behandeld in- en uitgaand telefoon- en emailverkeer. Over spoedbehandelingen schakel je met de tandarts of tandartsassistent. Daarnaast voer je ondersteunde management werkzaamheden uit.

Maar wie zoeken wij?

Je hebt een positieve instelling, bent creatief in het vinden van oplossingen en kijkt naar mogelijkheden. Je weet je collega's te motiveren en enthousiasmeren. Je stuurt jouw team aan, houdt tussentijdse functionerings- en beoordelingsgesprekken en staat voor je collega's klaar als dat nodig is. Jij weet de sfeer positief te houden en de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Dit alles komt door jouw al opgedane ervaring als officemanager in de tandheelkunde.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Wil jij binnenkort kennis met ons maken?

Solliciteer dan meteen door te mailen naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren