Onze cultuur

Onze missie is dat onze medewerkers en zorgverleners trots zijn om bij Fresh Tandartsen te werken. We willen hierin de beste zorgwerkgever van Nederland worden. Wij hechten veel waarde aan ieders welzijn en werkgeluk in het werken vanuit intrinsieke motivatie, autonomie en ieders kracht binnen een team.

Binnen Fresh zijn de ‘klik’ en een goed gevoel de drijfveren in ons werk. Samen bouwen we aan de beste mondzorg die de markt te bieden heeft en delen we kansen en mogelijkheden om dit te bereiken. Zo voelt iedereen zich betrokken, welkom en gehoord.

Fresh hecht zeer aan een aangename werksfeer en loyale zorgverleners die langere tijd bij onze organisatie werkzaam willen blijven. Een langdurige samenwerking zorgt voor stabiliteit van het team, maar vooral ook voor de patiënt.

We zijn dan ook op zoek naar mondzorgprofessionals die zich in de missie en visie van de organisatie kunnen vinden en zich vooral op de zorg aan patiënten willen richten.

Ben jij degene die wij zoeken? Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op voor informatie.

Vacatures ContactHoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Doordat we met een groot gedreven team werken ligt de nadruk echt op het werken vanuit expertise en is er veel persoonlijke aandacht voor de patiënt.

De organisatie is altijd op zoek naar verbeteringen, denkt mee met hun werknemers en er heerst een fijne laagdrempelige sfeer.

Doordat Fresh werk uit handen neemt heb ik als behandelaar meer tijd voor mijn patiënten.