Over ons

Fresh Tandartsen is in 2014 opgericht door Koen Clement en Tako-Jan Holwerda. 

Wat begon met destijds 1 tandartspraktijk, is uitgegroeid tot over de 40 tandartspraktijken en een aantal laboratoria gericht op de tandtechniek. Daarnaast heeft Fresh een zusteronderneming ‘Fresh Unieke Mondzorg’ die zich richt op de mobiele mondzorg in bijvoorbeeld verpleegtehuizen, zorginstellingen en woongroepen. De praktijken worden vanuit ons Service Center in Bodegraven ondersteund op het gebied van o.a. HR, recruitment, marketing, inkoop en de financiële administratie. Zodat de praktijken zich volledig kunnen richten op de patiëntenzorg.

Wij groeien, groei jij mee?

Groei is voor Fresh belangrijk, maar stabiliteit en soliditeit is nog belangrijker. Groei in het aantal praktijken betekent namelijk ook groei in personeel. En met ondertussen meer dan 900 medewerkers is die stabiliteit en soliditeit belangrijk om te behouden. Wij zien onze medewerkers dan ook niet als nummer maar echt als mens en professional. Door het veelvoudige en laagdrempelige contact binnen de praktijk voelt de medewerker zich binnen onze organisatie gehoord. De praktijk behoudt haar eigen identiteit wat als prettig wordt ervaren door medewerker én patiënt. Het Service Center faciliteert de praktijk, zodat jij als mondprofessional het beste uit jezelf en de praktijk kunt halen.

Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en loyaliteit zijn voor Fresh sleutelwoorden.
We investeren graag tijd in onze medewerkers en hopen hen hiermee te behouden binnen onze organisatie. Aan het werken binnen zo’n grote organisatie zitten wat ons betreft dan ook veel voordelen, zoals meer werkmogelijkheden, tal van doorgroeimogelijkheden, het delen van expertises en een eigen opleidingscentrum, de Fresh Academy.

Het is in overleg ook mogelijk om je binnen Fresh te laten omscholen tot een mondzorgprofessional, dus zie jij jezelf op den duur binnen Fresh werken maar heb je hiervoor nog niet het juiste diploma op zak? Dan kijken wij graag met je mee naar jouw ontwikkeldoelen en bijpassende mogelijkheden binnen Fresh.

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Amber Lelieveldt

Recruiter

Hi, ik ben Amber, recruiter bij Fresh Tandartsen. Met mijn ervaring vanaf de werkvloer, hoop ik jou op weg te helpen naar een baan in de leukste sector die er is, namelijk 'de Mondzorg' Ik help je graag met de zoektocht naar de juiste werkplek. Wat past écht bij jou en waar voel jij je thuis? Samen gaan we opzoek naar die Fresh Feeling!

Marlot van den Brink

Recruiter

Hoi ik ben Marlot, recruiter bij Fresh Tandartsen (met veel plezier!) De tandheelkunde is er bij mij met de paplepel ingegoten en ik vind het dan ook fantastisch om de juiste match te maken tussen de kandidaat en praktijk. Zoek jij een baan in de tandheelkunde? Stuur mij dan een mail, bel of app mij!

Anniek Kooijman

Recruiter

Hoi Ik ben Anniek, recruiter bij Fresh Tandartsen. Ik hou wel van een uitdaging en vind het dan ook geweldig om iemand te kunnen helpen bij het zoeken naar de juiste werkplek. Ik weet als geen ander dat de 'klik' tussen de praktijk en kandidaat hierbij een grote rol speelt, gaan wij samen op zoek naar die 'klik' binnen een van onze locaties? 

Ik werk binnen een hecht team in een fijne organisatie. Er is veel ruimte en aandacht voor service en kwaliteit.

Het fijne team heeft mij heel goed ontvangen en ik heb het dan ook erg naar mijn zin. Er zijn daarnaast binnen Fresh veel mogelijkheden om mijn kennis up-to-date te houden.

Een bedrijf waar geld verdienen niet de leidende drijfveer is. Goede zorg verlenen staat bovenaan en dat werkt voor mij erg prettig!