Praktijkmanager

Noordwijk

24 uur

Vaste baan

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met afwisseling en verantwoordelijkheden? En heb jij ervaring als praktijkmanager binnen de tandheelkundige branche of een managementfunctie in de dienstverlenende sector? Dan is dit jouw kans! Voor onze tandartspraktijk Bonnikeplein in Noordwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren praktijkmanager voor 24 uur per week. De werkdagen zullen in ieder geval de dinsdag en donderdag zijn, de derde dag is in overleg.

Je komt in een leuk team terecht en jouw nieuwe collega’s helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

De praktijk

Je komt te werken in een moderne tandartspraktijk met 5 behandelkamers. De praktijk is gevestigd in het beeklaan-kwartier in de wijk Noordwijk Binnen. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt, we staan ervoor om de gewenste zorg te bieden.

Onze moderne praktijk geeft invulling aan een breed scala van tandheelkundige zorg. Van algemene tandheelkunde tot en met orthodontie, mondhygiëne, esthetische tandheelkunde, endodontologie en uitgebreide restauratieve tandheelkunde.

De praktijk is goed te bereiken met de auto en je kan gratis parkeren. Bovendien zitten we maar 2 kilometer van het strand vandaan. Wie wil dat nu niet!

Fresh Service Center

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor voor een groot deel uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wie zoeken wij?

Als praktijkmanager ben je de spil in de praktijk. Jij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en goed georganiseerd wordt. Je bent en legt de verbinding tussen de praktijkmedewerkers en Fresh Tandartsen.

Wij zoeken een ervaren manager, die teams kan aansturen met een positieve instelling, creatief is in het vinden van oplossingen en kijkt naar mogelijkheden. Je weet je collega's te motiveren en enthousiasmeren! Je stuurt jouw team aan, houdt tussentijdse functionerings- en beoordelingsgesprekken en staat voor je collega's klaar als dat nodig is. Jij weet de sfeer positief te houden en de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Daarnaast is er ook een stukje administratie, zoals agendabeheer, declaraties indienen, roosters maken en het bijwonen van de kwartaaloverleggen met alle andere praktijkmanagers van Fresh Tandartsen.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren
Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij en met ons aan de slag te gaan?
Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken!

Mail naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren