Preventieassistent

Hilvarenbeek

23-32 uur

Vaste baan

Wil jij als preventiesassistent werken in Hilvarenbeek? Dan zijn wij op zoek naar jou voor 3-4 dagen per week in onze Tandzorgpraktijk Hilvarenbeek. De werkdagen zijn in ieder geval de dinsdag, woensdag en vrijdag, een eventuele vierde dag is in overleg.

Je wordt door professionele collega’s ontvangen en zij bieden hulp en ondersteuning als je die nodig hebt. Het team staat altijd voor elkaar klaar een heeft een gezonde dosis humor. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

Waar ga je werken?

Het betreft een praktijk met vier modern ingerichte behandelkamers, waarvan één kamer bepaaldelijk ingericht voor de uitvoering van wortelkanaalbehandelingen. Ons team bestaat op dit moment uit twee tandartsen, een mondhygiënist en zes (preventie) assistentes. De praktijk is gespecialiseerd in klikprotheses en implantaat gedragen constructies.

Fresh Service Centrum

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Maar wie zoeken wij?

Het is in ieder geval belangrijk dat je op mbo-niveau kunt werken en ervaring hebt als preventieassistent. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Je kan daarnaast een eigen programma draaien. Om dit rijtje af te sluiten, vragen wij flexibiliteit, leergierigheid en bekendheid met de WIP richtlijnen.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze recruiter. 

Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren