Sollicitatieprocedure

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons sollicitatieproces. Zie hieronder de stappen die je doorloopt als je bij ons hebt gesolliciteerd. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd even contact opnemen met onze recruiters.


1. Je krijgt reactie van ons.

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.


2. 1e gesprek (kennismakingsgesprek)

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.


3. 2e gesprek.

Tijdens het tweede gesprek maak je kennis op de praktijk, krijg je een rondleiding en beantwoorden we de overige vragen.

4. Meeloopmoment.

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

5. Arbeidsovereenkomst.

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

De organisatie is altijd op zoek naar verbeteringen, denkt mee met hun werknemers en er heerst een fijne laagdrempelige sfeer.

Door de sociale en gezellige werkomgeving voelen de patiënten zich zeer welkom en ga ik met veel plezier naar mijn werk.

Doordat we met een groot gedreven team werken ligt de nadruk echt op het werken vanuit expertise en is er veel persoonlijke aandacht voor de patiënt.