Tandarts directeur

Drachten

28-38 uur

Vaste baan/ZZP

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Voor onze praktijk in Drachten, zijn wij op zoek naar een Tandarts Directeur die ons team komt versterken voor 3-5 dagen per week. Wij zoeken iemand met een vernieuwde visie die samen wil bouwen aan een goed functionerend team. En daarnaast iemand die bijdraagt aan het leveren van goede zorg en kwaliteit aan onze patiënten.

Als tandarts directeur ben je samen met de praktijkmanager eindverantwoordelijk voor de tandheelkundige kwaliteit van de praktijk. Je werkt als senior tandarts en helpt de praktijkmanager met de dagelijkse aansturing van het team. Je bent als professional een voorbeeld voor andere collega’s. Daarnaast geef je actief coaching en begeleiding aan de rest van het team.

Fresh Service Center

De praktijk krijgt support vanuit het Fresh Service Center om te zorgen voor de beste teamconditie en voorziet hierin middels tools en kennis. Alles wat te maken heeft met Operations, Integratie, Marketing, Inkoop, HR, Recruitment, Finance, Kwaliteit, Facilities, Academy en Data wordt geregeld vanuit het Fresh Service Center. Zo kunnen onze mondzorgprofessionals zich volledig richten op de kwaliteit van de behandelingen en onze patiënten.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy bied je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde senior tandarts met minimaal 5 jaar ervaring die zich betrokken voelt bij de praktijk en de patiënten. Je wil graag bouwen aan een team en aan de praktijk. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent collegiaal, behulpzaam, professioneel en communicatief vaardig.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi honorarium passend bij de rol als tandarts directeur, met kansen om een praktijk verder te ontwikkelen samen met een enthousiast en professioneel team.

Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature?

Mail je CV en motivatie naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren