Tandarts

Heemstede

17 uur

Vaste baan/ZZP

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Ben jij op zoek naar een leuke moderne praktijk met een volle agenda als tandarts en heb jij minimaal 5 jaar ervaring? Perfect! Wij zoeken namelijk een enthousiaste ervaren collega voor 17 uur per week in onze praktijk Tandartsen aan de Herenweg in Heemstede. Je werkdagen zijn in overleg en daarnaast is het mogelijk op de donderdagavond te werken.

De praktijk
De moderne praktijk is gelegen aan de welbekende Herenweg te Heemstede, aan de rand van een leuke woonwijk en beschikt over 6 behandelkamers, een grote en sfeervolle kantine en gratis parkeergelegenheid. Ons hechte team bestaat uit 4 tandartsen, 1 klinisch prothesetechnicus, 3 mondhygiënisten, 2 preventieassistenten, 7 tandartsassistenten, 1 baliemedewerker en 1 praktijkmanager. Bij ons staat collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel!

Fresh Tandartsen
Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd.

Fresh Academy
Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Maar wie zoeken wij?
Voor deze positie zijn wij op zoek naar een senior tandarts, een ervaren tandarts met minimaal 5 jaar werkervaring. Uiteraard zoeken wij een nieuwe collega die representatief, patiëntgericht en communicatief sterk is. Het is een vereiste dat je in het BIG-register staat.

Wat krijg je daarvoor terug?
Een mooi honorarium, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team. Als behandelaar krijg je veel vrijheid, opereer je zelfstandig en staat een assistente jou bij waar nodig.

Solliciteren
Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij en met ons aan de slag te gaan?
Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken!

Mail naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren