Tandarts waarnemend

Rijswijk

16-24 uur

Waarneming

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Wil jij als waarnemend tandarts werken in Rijswijk? Dan zijn wij op zoek naar jou voor 2-3 dagen per week in onze mooie praktijk Hof van Hoornwijck Kliniek voor tandheelkunde in Rijswijk. De werkdagen zijn in ieder geval de dinsdag en donderdag, als derde dag is het mogelijk om op de maandag aan de slag te gaan. Het gaat om een waarneming tot in ieder geval 1-5-2023. Bij wederzijdse tevredenheid is het in overleg eventueel mogelijk langer werkzaam te blijven.

De werktijden zijn van 8.00-16.30 uur waar je pauze hebt van 12.30-13.30 uur.

Je komt in een hecht team terecht en jouw nieuwe collega's helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je zelfstandig en sociaal en staat kwaliteit voor jou voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

Het team en de praktijk

Je komt te werken in een praktijk met zes behandelkamers. Ons team bestaat uit drie tandartsen (een met specialisatie implantologie), twee mondhygiënisten, vijf preventieassistenten, drie tandartsassistenten, drie baliemedewerkers en één praktijkmanager.

Wij zitten in een gezellig en mooi hofje, waar je gratis kunt parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt, is het slechts een paar minuutjes lopen vanaf de bushalte.

Fresh Service Centrum
Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.

Fresh Academy
Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wie zoeken wij?
Het is in ieder geval belangrijk dat je de studie Tandheelkunde hebt afgerond. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Het is een vereiste dat je in het BIG-register staat. Om dit rijtje af te sluiten, vragen wij flexibiliteit, enthousiasme en leergierigheid.

Wat krijg je daarvoor terug?
Een mooi honorarium, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team. En natuurlijk werk je samen met een tandartsassistent.

Solliciteren
Wil jij binnenkort kennis met ons maken?

Solliciteer dan meteen door te mailen naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren