Tandartsassistent

Noordwijk

0-38 uur

Bijbaan (0-uren)

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als tandartsassistent? Top! Wij zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste en ervaren collega in onze tandartspraktijk Bonnikeplein in Noordwijk. Je komt te werken op basis van een 0-urencontract waarbij je invalt in vakanties en bij ziekte of afwezigheid van collega`s.

De praktijk

Je komt te werken in een moderne tandartspraktijk met 5 behandelkamers. De praktijk is gevestigd in het beeklaan-kwartier in de wijk Noordwijk Binnen. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt, we staan ervoor om de gewenste zorg te bieden.

Onze moderne praktijk geeft invulling aan een breed scala van tandheelkundige zorg. Van algemene tandheelkunde tot en met orthodontie, mondhygiëne, esthetische tandheelkunde, endodontologie en uitgebreide restauratieve tandheelkunde.

De praktijk is goed te bereiken met de auto en je kan gratis parkeren. Bovendien zitten we maar 2 kilometer van het strand vandaan. Wie wil dat nu niet!

Het team

Je komt in een hecht team terecht en jouw nieuwe collega’s helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je zelfstandig en sociaal en staat kwaliteit voor jou voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou. Voor je het weet ben je het visitekaartje van de praktijk.

Fresh Service Center

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor voor een groot deel uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Met de tandarts werk je echt samen als een team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt behandelingen voor, ontvangt patiënten, assisteert de tandarts, steriliseert instrumenten en administreert de benodigde gegevens in Exquise.

Maar wie zoeken wij?

Het is in ieder geval belangrijk dat je op mbo-niveau kunt werken en denken en ervaring hebt als tandartsassistent. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Om dit rijtje af te sluiten, vragen wij flexibiliteit en leergierigheid.

Wat krijg je daarvoor terug?
Een mooi marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze recruiter. 

Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren