Tandartsassistent

Haarlem

16-24 uur

Vaste baan

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Voor onze praktijk Tandartsen Zijlweg in Haarlem, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren tandartsassistent. Wij zoeken iemand voor 2-3 dagen per week. De werkdagen zijn de maandagmiddag, dinsdag, woensdag en de vrijdagochtend.

De werktijden zijn van 8.00-17.00 uur, de maandagmiddag van 13.00-17.00 uur en de vrijdagochtend van 8.00-12.00 uur.

Je komt in een leuk team terecht en jouw nieuwe collega’s helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Het team en de praktijk

Onze tandartspraktijk met zeven behandelkamers zit in een karakteristiek pand en ligt midden in het centrum van Haarlem. Rondom de praktijk kun je helaas niet gratisparkeren. Je zult de auto net buiten het betaalde gedeelte moeten zetten en naar de praktijk kunnen lopen. Wij zijn een hecht en leuk team, een samenvoeging van vier praktijken, leren van elkaar en staan altijd open voor ontwikkelingen, waarbij de zorg voor de patiënt voorop staat.

Ons team bestaat uit acht tandartsen, waarvan één tandarts-implantoloog en één tandarts-endodontoloog, vier mondhygiënisten, drie paro-preventieassistenten, één preventieassistente, zes tandartsassistenten, twee balie-assistenten en één praktijkmanager.

Fresh Service Center

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en het aansturen van de praktijk.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Als tandartsassistent werk je met de tandarts echt samen als een team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt behandelingen voor, ontvangt patiënten, assisteert de tandarts, steriliseert instrumenten en administreert de benodigde gegevens in Exquise.

Maar wie zoeken wij?

Het is in ieder geval belangrijk dat je op mbo-niveau kunt werken en denken en minimaal 1 jaar ervaring hebt als tandartsassistent. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Om dit rijtje af te sluiten, vragen wij een dosis enthousiasme, humor en flexibiliteit.

Wat krijg je daarvoor terug?
Een mooi marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij en met ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken!

Mail naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren