Tandartsassistent

Rijswijk

24-32 uur

Vaste baan

Ben jij op zoek naar een leuke baan als tandartsassistent in Rijswijk? En heb jij minimaal 1 jaar ervaring als tandartsassistent? Perfect! Wij zoeken namelijk een enthousiaste collega voor onze praktijk Hof van Hoornwijck. De werkdagen zijn de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Je komt in een leuk team terecht en jouw nieuwe collega’s helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Het team en de praktijk

Je komt te werken in een praktijk met zes behandelkamers. Ons team bestaat uit drie tandartsen (een met specialisatie implantologie), twee mondhygiënisten, vijf preventieassistenten, drie tandartsassistenten, drie baliemedewerkers en één praktijkmanager.

Wij zitten in een gezellig en mooi hofje, waar je gratis kunt parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt, is het slechts een paar minuutjes lopen vanaf de bushalte.

Fresh Service Center

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en het aansturen van de praktijk.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Maar wie zoeken wij?

Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als tandartsassistent, het is een pre als jij ervaring hebt in het assisteren van de endodontoloog. Het is daarnaast belangrijk dat je op mbo-niveau kunt werken en denken en in het bezit bent van een röntgencertificaat. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Om dit rijtje af te sluiten, vragen wij flexibiliteit, zelfstandigheid en leergierigheid.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze recruiter. 

Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren