Tandartsassistent

Roosendaal

20 uur

Vaste baan

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als tandartsassistent? Dat komt goed uit, want wij zoeken voor 2,5 dag per week een leuke collega in onze Tandartspraktijk Het Centrum in Roosendaal. De werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdagochtend

Je wordt door professionele collega’s ontvangen en zij bieden hulp en ondersteuning als je die nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

 

Het team en de praktijk

Ons team bestaat uit drie tandartsen, twee mondhygiënisten, twee paro-preventieassistenten, vier preventieassistenten, één tandartsassistent, drie balie-assistenten en en één praktijkmanager.

Onze tandartspraktijk met acht behandelkamers zit in een karakteristiek pand en ligt midden in een leuke woonwijk. Rondom de praktijk kun je gratis parkeren. Wij zijn een hecht team, leren van elkaar en staan altijd open voor ontwikkelingen, waarbij de zorg voor de patiënt voorop staat.

Fresh Service Centrum

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Wij hoeven ons daarom alleen op de patiënten te richten.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring als tandartsassistent en bent gewend om één op één met de tandarts te werken. Het is in ieder geval belangrijk dat je op mbo-niveau kunt werken en denken en in het bezit bent van een röntgencertificaat. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Om dit rijtje af te sluiten, vragen wij flexibiliteit, zelfstandigheid en leergierigheid.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze recruiter. 

Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren