Tandartsassistent/ baliemedewerker

Egmond aan den Hoef

24 uur

Vaste baan

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Ben jij op zoek naar een leuke baan als Tandartsassistent/baliemedewerker? Top! Wij zoeken namelijk per direct een enthousiaste collega voor 3 dagen per week in onze tandartspraktijk Mondzorg Lamoraal in Egmond aan den Hoef. Je werkdagen zijn de maandag, woensdag en vrijdag.

Je komt in een hecht team terecht en jouw nieuwe collega's helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je zelfstandig en sociaal en staat kwaliteit voor jou voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou. Voor je het weet, ben je het visitekaartje van de praktijk en sta je jouw patiënt te behandelen!

Het team en de praktijk

Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:15 tot 17:15 uur.

Als je met de auto naar de praktijk komt, kun je gratis parkeren.

Ons team bestaat uit vier tandartsen, drie mondhygiënisten, twee preventieassistenten, zeven tandartsassistenten en één praktijkmanager. De praktijk heeft zes behandelkamers.

Patiënten kunnen bij ons terecht voor kindertandheelkunde, preventie, mondhygiëne, endodontologie, implantologie, prothetiek en angsttandheelkunde. Natuurlijk bieden wij ook algemene tandheelkunde aan.

Fresh Service Centrum

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Werkzaamheden

Als baliemedewerker ben je het visitekaartje van onze praktijk, want jij heet alle patiënten welkom. Je plant afspraken in en uit in de agenda. Over spoedbehandelingen schakel je met de tandarts of tandartsassistent. En je doet administratieve werkzaamheden.

Als tandartsassistent werk je met de tandarts echt samen als een team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt behandelingen voor, ontvangt patiënten, assisteert de tandarts, steriliseert instrumenten en administreert de benodigde gegevens in Exquise.

Maar wie zoeken wij?

Je hebt ervaring als tandartsassistent, volgt de opleiding, of je hebt de opleiding tot tandartsassistent afgerond. Het is in ieder geval belangrijk dat je op mbo-niveau kunt werken en denken en al ervaring in de tandheelkunde hebt. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Om dit rijtje af te sluiten vragen wij flexibiliteit, zelfstandigheid en leergierigheid.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij en met ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken!

Mail naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren