Tandartsassistent/ baliemedewerker

Malden

27 uur

Vaste baan

Recruitment team

Aangenaam! Wij zijn Marlot, Anniek en Amber. Wij kijken verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden. Jouw ontwikkelingspotentieel en motivatie vinden wij minstens net zo belangrijk. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Fresh!


Ben jij op zoek naar een leuke combinatiefunctie als tandartsassistente en baliemedewerker? Top! Wij zoeken namelijk een enthousiaste collega voor 3 dagen per week in onze praktijk Mondzorg Malden in het centrum van Malden. De werkdagen zullen de maandag, dinsdag en donderdag zijn. Je zal in deze functie 2 dagen aan de stoel als tandartsassistent te vinden zijn en 1 dag aan de balie als baliemedewerker.

Je komt in een hecht team terecht en jouw nieuwe collega’s helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

Het team en de praktijk

Onze praktijk ligt op slechts 20 minuutjes reisafstand met het openbaar vervoer en 15 minuutjes met de auto vanuit Nijmegen. En als je met de auto komt, kun je gratis parkeren.

De werktijden zijn van 7:30 tot 17:15 uur, waarbij je om 10:45 tot 11:00 uur en van 13:00 tot 13:30 uur pauze hebt om gezellig bij te kletsen met je collega's.

Ons team bestaat uit vier tandartsen, twee mondhygiënisten, twee preventieassistenten, vijf tandartsassistenten, drie baliemedewerkers en één praktijkmanager.

De praktijk heeft vijf behandelkamers en onze specialisaties zijn implantologie en orthodontie. Ook behandelen wij angstpatiënten en kan men bij ons terecht voor tandprothetiek.

Fresh service center

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.

Fresh Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Met de tandarts werk je echt samen als een team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt behandelingen voor, ontvangt patiënten, assisteert de tandarts, steriliseert instrumenten en administreert de benodigde gegevens in Exquise.

Je bent als baliemedewerker het visitekaartje van onze praktijk, want jij heet alle patiënten welkom. Je plant afspraken in en uit in de agenda. Over spoedbehandelingen schakel je met de tandarts of tandartsassistent. En je doet administratieve werkzaamheden.

Maar wie zoeken wij?

Het is in ieder geval belangrijk dat je op mbo-niveau kunt werken en denken en ervaring hebt als tandartsassistent. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en schrijf je dat ook uitstekend. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Om dit rijtje af te sluiten, vragen wij flexibiliteit en leergierigheid.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een mooi marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij en met ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken!

Mail naar vacature@freshtandartsen.nl of klik op de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres of bel naar 06 - 21 63 39 32. Tot snel!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je krijgt reactie van ons

Je krijgt van ons binnen 1 werkweek reactie op jouw sollicitatie. We laten jou weten of we je uitnodigen voor een kennismaking of geven je de reden van afwijzing.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.

Meeloopmoment

Er zal een meeloopmoment worden ingepland waar je kan meekijken in de praktijk. Zo kunnen we beiden goed inschatten of het de juiste match zal zijn.

Arbeidsovereenkomst

Zijn we beiden even enthousiast? Dan gaan we de gemaakte afspraken op een rijtje zetten en de juiste documenten verzamelen zodat de arbeidsovereenkomst door onze HR-afdeling kan worden opgesteld.

Solliciteren